Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Receptionen är öppen alla vardagar klockan 8-16.30. Anmäl dig alltid där när du kommer till oss. 

Kom gärna i god tid, eftersom det kan vara kö. Visa alltid legitimation och eventuellt högkostnadskort eller frikort. 

Du kan betala med betalkort eller kontant. Du kan även få en faktura, men då måste du betala den senast 31 dagar efter ditt besök.

Du som ska ta prover

Ska du bara ta prover inför eller efter ett läkarbesök behöver du inte anmäla dig i receptionen, utan kan gå direkt till provtagningen. Undantaget är om du ska ta PK/INR-prov för att du använder Waran.

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patiener är allergiska. 

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Vill du lista dig hos oss fyller du i vår listningsblankett. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Du kan själv skriva ut blanketten och lämna i vår reception eller hämta en blankett hos oss. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Hitta till oss

Vi finns på Annebodavägen 4-6 i Älvsjö.

Kollektivtrafik
Buss 144 (hållplats Parkudden) eller 165 (hållplats Götalandsvägen).

När vi har stängt

När vi har stängt ska du kontakta Liljeholmens Husläkarjour. Hit är du välkommen med lättare akuta besvär.

Husläkarjouren är öppen 17-22 på vardagar samt 8-22 på helger. Ring gärna innan för att boka tid och få vägledning till rätt vårdnivå. Telefonnummer 08-123 679 50.